Gruszkowo!

Ikselka Data ostatniej zmiany: 2011-10-22 14:33:06

Gruszkowo!

2011-10-22 01:14:48 - Ikselka

gotowaniecieszy.blox.pl/2011/10/Sernik-podwojnie-gruszkowy-z-karmelem-i-bita.html
No no no, bardzo fajny przepis...
:-)
--
XL



Re: Gruszkowo!

2011-10-22 06:28:37 - Marcin

W dniu 2011-10-22 01:14, Ikselka pisze:
> gotowaniecieszy.blox.pl/2011/10/Sernik-podwojnie-gruszkowy-z-karmelem-i-bita.html
> No no no, bardzo fajny przepis...
> :-)
Po wiosennych przymrozkach gruszek w tym roku nie będzie.
Pozdro.



Re: Gruszkowo!

2011-10-22 14:31:39 - Ikselka

Dnia Sat, 22 Oct 2011 06:28:37 +0200, Marcin napisał(a):

> W dniu 2011-10-22 01:14, Ikselka pisze:
>> gotowaniecieszy.blox.pl/2011/10/Sernik-podwojnie-gruszkowy-z-karmelem-i-bita.html
>> No no no, bardzo fajny przepis...
>> :-)
> Po wiosennych przymrozkach gruszek w tym roku nie będzie.

Podobne miało być z jabłkami, a tymczasem i jablek, i gruszek zatrzęsienie,
zbiory są równie wysokie, jak w zeszłym roku :-)


--
XL
Z drzew spadają czasem gałęzie. Ba, zdarza się, że trafią kogoś w głowę i
kaput. Czy z tego wynika, że mogę siedzieć z piłą na drzewie i czatować na
jakiegoś skurwysyna? Wytłumacz mi, przekonaj. Chętnie tak zrobię, znam paru
skurwysynów.
Anonim - przeciw zrównywaniu uśmiercania nadmiarowych zarodków w metodzie
in vitro z naturalnymi poronieniami



Re: Gruszkowo!

2011-10-23 08:02:47 - Marcin

W dniu 2011-10-22 14:31, Ikselka pisze:
> Dnia Sat, 22 Oct 2011 06:28:37 +0200, Marcin napisał(a):
>
>> W dniu 2011-10-22 01:14, Ikselka pisze:
>>> gotowaniecieszy.blox.pl/2011/10/Sernik-podwojnie-gruszkowy-z-karmelem-i-bita.html
>>> No no no, bardzo fajny przepis...
>>> :-)
>> Po wiosennych przymrozkach gruszek w tym roku nie będzie.
>
> Podobne miało być z jabłkami, a tymczasem i jablek, i gruszek zatrzęsienie,
> zbiory są równie wysokie, jak w zeszłym roku :-)
>
>
Ja mówię o takich z własnej działki, jabłek to na 1 blachę szarlotki.



Re: Gruszkowo!

2011-10-23 19:27:36 - Ikselka

Dnia Sun, 23 Oct 2011 08:02:47 +0200, Marcin napisał(a):

> W dniu 2011-10-22 14:31, Ikselka pisze:
>> Dnia Sat, 22 Oct 2011 06:28:37 +0200, Marcin napisał(a):
>>
>>> W dniu 2011-10-22 01:14, Ikselka pisze:
>>>> gotowaniecieszy.blox.pl/2011/10/Sernik-podwojnie-gruszkowy-z-karmelem-i-bita.html
>>>> No no no, bardzo fajny przepis...
>>>> :-)
>>> Po wiosennych przymrozkach gruszek w tym roku nie będzie.
>>
>> Podobne miało być z jabłkami, a tymczasem i jablek, i gruszek zatrzęsienie,
>> zbiory są równie wysokie, jak w zeszłym roku :-)
>>
>>
> Ja mówię o takich z własnej działki, jabłek to na 1 blachę szarlotki.

Oj, bo pewnie nasadziłeś tych nowoczesnych, nieodpornych odmian. Sadź
antonówkę, renetę, malinówkę.
--
XL
Z drzew spadają czasem gałęzie. Ba, zdarza się, że trafią kogoś w głowę i
kaput. Czy z tego wynika, że mogę siedzieć z piłą na drzewie i czatować na
jakiegoś skurwysyna? Wytłumacz mi, przekonaj. Chętnie tak zrobię, znam paru
skurwysynów.
Anonim - przeciw zrównywaniu uśmiercania nadmiarowych zarodków w metodzie
in vitro z naturalnymi poronieniami



Re: Gruszkowo!

2011-10-22 14:06:45 - medea

W dniu 2011-10-22 01:14, Ikselka pisze:
> gotowaniecieszy.blox.pl/2011/10/Sernik-podwojnie-gruszkowy-z-karmelem-i-bita.html
> No no no, bardzo fajny przepis...
> :-)

Masa ciasteczkowa?! Szczyt bylejakości! ;-P

Ewa



Re: Gruszkowo!

2011-10-22 14:33:06 - Ikselka

Dnia Sat, 22 Oct 2011 14:06:45 +0200, medea napisał(a):

> W dniu 2011-10-22 01:14, Ikselka pisze:
>> gotowaniecieszy.blox.pl/2011/10/Sernik-podwojnie-gruszkowy-z-karmelem-i-bita.html
>> No no no, bardzo fajny przepis...
>> :-)
>


Bo to przepis dla przeciętnych użytkowników netu i... kuchni. U mnie jasne,
że ciasto kruche będzie. Na maśle.
--
XL
Z drzew spadają czasem gałęzie. Ba, zdarza się, że trafią kogoś w głowę i
kaput. Czy z tego wynika, że mogę siedzieć z piłą na drzewie i czatować na
jakiegoś skurwysyna? Wytłumacz mi, przekonaj. Chętnie tak zrobię, znam paru
skurwysynów.
Anonim - przeciw zrównywaniu uśmiercania nadmiarowych zarodków w metodzie
in vitro z naturalnymi poronieniami



Tylko na WirtualneMedia.pl

Galeria

PR NEWS