SE ZANABYŁEM...

Panslavista Data ostatniej zmiany: 2011-02-22 19:48:53

SE ZANABYŁEM...

2011-02-17 13:53:07 - Panslavista

Garnek z wkładem do gotowania pierogów, ryżu i makaronu. A oprócz tego
można gotować w nim ziemniaki i inne warzywa do odcedzania, a także parzyć
kiełbasy, gotować szynki, salcesony, pasztetówki i kaszanki.

Taki 13 litrów:
www.nokaut.pl/garnki/garnek-do-pierogow-ryzu-makaronu-profi-line-13l-z-wkladem-i-pokrywka.html

Zadowolonym, właśnie po usunięciu etykiet i śladów po nich, wymyty,
wygotowywuję do gotowości.





Re: SE ZANABYŁEM...

2011-02-18 11:20:13 - Janek Wlodak


Panslavista schrieb im Newsbeitrag
news:4d5d1a4a$0$2442$65785112@news.neostrada.pl...
> Garnek z wkładem do gotowania pierogów, ryżu i makaronu. A oprócz tego
> można gotować w nim ziemniaki i inne warzywa do odcedzania, a także parzyć
> kiełbasy, gotować szynki, salcesony, pasztetówki i kaszanki.
>
> Taki 13 litrów:
> www.nokaut.pl/garnki/garnek-do-pierogow-ryzu-makaronu-profi-line-13l-z-wkladem-i-pokrywka.html
>
> Zadowolonym, właśnie po usunięciu etykiet i śladów po nich, wymyty,
> wygotowywuję do gotowości.

No to załóż sobie na łeb i niech maruda dobrze obrobi go tłuczkiem do
kartofli. Będzie jak znalazł ochrona pustego, starego łba.




Re: SE ZANABYŁEM...

2011-02-18 11:28:33 - Panslavista


Janek Wlodak wrote in message
news:ijlh54$4n1$1@news01.versatel.de...
>
> Panslavista schrieb im Newsbeitrag
> news:4d5d1a4a$0$2442$65785112@news.neostrada.pl...
>> Garnek z wkładem do gotowania pierogów, ryżu i makaronu. A oprócz tego
>> można gotować w nim ziemniaki i inne warzywa do odcedzania, a także
>> parzyć kiełbasy, gotować szynki, salcesony, pasztetówki i kaszanki.
>>
>> Taki 13 litrów:
>> www.nokaut.pl/garnki/garnek-do-pierogow-ryzu-makaronu-profi-line-13l-z-wkladem-i-pokrywka.html
>>
>> Zadowolonym, właśnie po usunięciu etykiet i śladów po nich, wymyty,
>> wygotowywuję do gotowości.
>
> No to załóż sobie na łeb i niech maruda dobrze obrobi go tłuczkiem do
> kartofli. Będzie jak znalazł ochrona pustego, starego łba.

Chciałoby, chciało, gdyby gotować umiało.





Re: SE ZANABYŁEM...

2011-02-18 11:32:13 - Panslavista

Janek Wlodak wrote in message
news:ijlh54$4n1$1@news01.versatel.de...

Janki Włodaki
Z małej wiochy
Bodaki, więc
Janek Bodak
To buc lada jaki
Z wiochy Bodaki
Albo z innych
wiejskich Bodziszów
O nazwie Gładyszów.





Re: SE ZANABYŁEM...

2011-02-18 13:22:20 - Janek Wlodak


Panslavista schrieb im Newsbeitrag
news:4d5e4ac6$0$2451$65785112@news.neostrada.pl...
> Janek Wlodak wrote in message
> news:ijlh54$4n1$1@news01.versatel.de...
>
> Janki Włodaki
> Z małej wiochy
> Bodaki, więc
> Janek Bodak
> To buc lada jaki
> Z wiochy Bodaki
> Albo z innych
> wiejskich Bodziszów
> O nazwie Gładyszów.
Nie, no aż tak tłuc cię nie miała...




Re: SE ZANABYŁEM...

2011-02-18 13:31:33 - Witek

Janek Wlodak explained :

> Nie, no aż tak tłuc cię nie miała...

:-)





Re: SE ZANABYŁEM...

2011-02-18 14:34:29 - Prawusek


Janek Wlodak wrote in message
news:ijloa3$7mu$1@news01.versatel.de...
>
> Panslavista schrieb im Newsbeitrag
> news:4d5e4ac6$0$2451$65785112@news.neostrada.pl...
>> Janek Wlodak wrote in message
>> news:ijlh54$4n1$1@news01.versatel.de...
>>
>> Janki Włodaki
>> Z małej wiochy
>> Bodaki, więc
>> Janek Bodak
>> To buc lada jaki
>> Z wiochy Bodaki
>> Albo z innych
>> wiejskich Bodziszów
>> O nazwie Gładyszów.
> Nie, no aż tak tłuc cię nie miała...

To tylko eks startowała (falstarty) z łapami, Maruda dopieszcza Wilema
Connora hr. Sasa w Londynie...





Re: SE ZANABYŁEM...

2011-02-18 18:20:09 - Prawusek

Janek Wlodak wrote in message
news:ijloa3$7mu$1@news01.versatel.de...

Jakeś go uznoł toś sie zaprzongnoł
Juz sie nie wyprzongnies az nogi wyciongnies.





Re: SE ZANABYŁEM...

2011-02-18 19:11:16 - Janek Wlodak


Prawusek schrieb im Newsbeitrag
news:4d5eaa4f$0$2505$65785112@news.neostrada.pl...
> Janek Wlodak wrote in message
> news:ijloa3$7mu$1@news01.versatel.de...
>
> Jakeś go uznoł toś sie zaprzongnoł
> Juz sie nie wyprzongnies az nogi wyciongnies.
Ty, powiedz Marudzie, że jak już ci tak wpierdoliła, to cuci się wodą, a nie
denaturatem.




Re: SE ZANABYŁEM...

2011-02-18 15:51:26 - Prawusek

Panslavista wrote in message
news:4d5d1a4a$0$2442$65785112@news.neostrada.pl...
> Garnek z wkładem do gotowania pierogów, ryżu i makaronu. A oprócz tego
> można gotować w nim ziemniaki i inne warzywa do odcedzania, a także parzyć
> kiełbasy, gotować szynki, salcesony, pasztetówki i kaszanki.
>
> Taki 13 litrów:
> www.nokaut.pl/garnki/garnek-do-pierogow-ryzu-makaronu-profi-line-13l-z-wkladem-i-pokrywka.html
>
> Zadowolonym, właśnie po usunięciu etykiet i śladów po nich, wymyty,
> wygotowywuję do gotowości.

Zainteresowanym - w tym garnku można gotować na parze - wkład dopasowany
jest do garnka stożkowo, więc uszczelnia się pod własnym ciężarem, zaś wody
na dnie garnka spokojnie na wysokość 10-12 cm można nalać, co przy średnicy
36 cm wystarczy na uparowanie sporej ilości produktu. Z dolaniem, w razie
potrzeby też nie będzie kłopotu, wystarczy wyjąć wkkład i uzupełnić do
poziomu niezbędnego wrzątkiem z innego naczynia.
W większych kuchniach przydatne będą następne garnki z tej serii 18 i 26
litrowy. Polecam.





Re: SE ZANABY?EM...

2011-02-22 19:28:41 - wolim

W dniu 2011-02-17 13:53, Panslavista pisze:
> Garnek z wk?adem do gotowania pierog?w, ry?u i makaronu. A opr?cz tego
> mo?na gotowa? w nim ziemniaki i inne warzywa do odcedzania, a tak?e parzy?
> kie?basy, gotowa? szynki, salcesony, pasztet?wki i kaszanki.
>
> Taki 13 litr?w:
> www.nokaut.pl/garnki/garnek-do-pierogow-ryzu-makaronu-profi-line-13l-z-wkladem-i-pokrywka.html

Otwierasz jadłodajnie wiejską?



Re: SE ZANABY?EM...

2011-02-22 19:48:53 - Panslavista


wolim wrote in message
news:ik0v8m$glk$1@usenet.news.interia.pl...
>W dniu 2011-02-17 13:53, Panslavista pisze:
>> Garnek z wk?adem do gotowania pierog?w, ry?u i makaronu. A opr?cz
>> tego
>> mo?na gotowa? w nim ziemniaki i inne warzywa do odcedzania, a tak?e
>> parzy?
>> kie?basy, gotowa? szynki, salcesony, pasztet?wki i kaszanki.
>>
>> Taki 13 litr?w:
>> www.nokaut.pl/garnki/garnek-do-pierogow-ryzu-makaronu-profi-line-13l-z-wkladem-i-pokrywka.html
>
> Otwierasz jadłodajnie wiejską?

E tam, dziecków mam duzo i wnucków, a żarte to to...





Tylko na WirtualneMedia.pl

Galeria

PR NEWS