Centrum Prasowe Wirtualnemedia.pl

Tekst, który zaraz przeczytasz jest informacją prasową.

Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za jego treść.

2018-09-10

A A A POLEĆ DRUKUJ

Sposób FRoSTY na… krem z groszku z twistem!

 

Krem z groszku w nowej odsłonie? Zaskocz domowników niespotykanym połączeniem  i zamiast grzanki zaserwuj im… chrupiące paluszki rybne!

 

Nie ma nic gorszego niż nuda w kuchni. Na szczęście, czasem wystarczy tylko mała zmiana, aby znane potrawy nabrały niespotykanego dotąd smaku. FRoSTA  przedstawia swój sposób na klasyczny krem z groszku. Kultowe, uwielbiane przez pokolenia Złote paluszki rybne FRoSTY występują tu w duecie z delikatną, gęstą zupą. Połączenie, uzupełnione orzeźwiającym sosem  miętowym, sprawdzi się jako sycący, łatwy do przygotowania obiad, który posmakuje każdemu.

 

 

Złote paluszki rybne w kremie z groszku

przepis Bartosza Liska – szefa kuchni warszawskiego Lokalu na rybę

 

Składniki:

·         1 opakowanie Złotych paluszków rybnych FRoSTY

 





Tylko na WirtualneMedia.pl

Galeria

PR NEWS