Centrum Prasowe Wirtualnemedia.pl

Tekst, który zaraz przeczytasz jest informacją prasową.

Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za jego treść.

2011-11-14

A A A POLEĆ DRUKUJ

Krówka łaciata – nowe, wypasione ciasto od Delecty

Mnóstwo puszystego kremu o smaku krówki w otoczeniu lekkiego biszkoptu i ciągnąca, karmelowa polewa – to klasyczne wydanie ciasta Krówka. Jeśli szukasz urozmaicenia, sięgnij po nową, wypasioną Krówkę łaciatą Delecta. Stanie się przebojem słodkiego, świątecznego stołu!

Sekretem Krówki łaciatej są… łaty! W środku kawowe – dzięki zastosowaniu ponczu, nadającego waniliowemu biszkoptowi oryginalny wygląd. Na powierzchni – śmietankowe i karmelowe. Jak je wyczarować? Bez najmniejszego trudu. Kompletny produkt zawiera ciasto, budyniowy krem o smaku krówki oraz aż dwie polewy – kremową i karmelową. Wystarczy dodać podstawowe składniki: jaja, tłuszcz, mleko i śmietankę. Odrobina zaangażowania, chwila skupienia i Delecta… to przepis z gwarancją sukcesu za każdym razem.

Krówkę łaciatą podaj na świąteczny podwieczorek, wśród obowiązkowych makowców i pierników, aby sprawdzić, czego pragną Twoi bliscy – tradycyjnej klasyki, czy nowoczesnego urozmaicenia w słodkim menu.

Producent: Rieber Foods Polska S.A. (www.delecta.pl)

Produkt: Krówka łaciata (525 g)

Sugerowana cena det . 6,89 zł.

* * *

Twój karmelowy świąteczny niezbędnik

Ulubioną nutę toffi znajdziesz także w innych produktach Delecty, w ofercie: ciasto Krówka, polewa bez gotowania smak krówka, polewa twarda smak krówka, Duży Budyń smak krówka oraz Krem do ciast smak krówka.

W celu uzyskania dodatkowych informacji prosimy o kontakt:

Agnieszka Rudek, Kolterman Media Communications

tel. (12) 631 94 00, tel. kom. 0 510 081 203,

e-mail: a.rudek@kmc-pr.pl





Tylko na WirtualneMedia.pl

Zaloguj się

Logowanie

Nie masz konta?                Zarejestruj się!

Nie pamiętasz hasła?       Odzyskaj hasło!

Galeria

PR NEWS