Sekretem Krówki łaciatej są… łaty! W środku kawowe – dzięki zastosowaniu ponczu, nadającego waniliowemu biszkoptowi oryginalny wygląd. Na powierzchni – śmietankowe i karmelowe. Jak je wyczarować? Bez najmniejszego trudu. Kompletny produkt zawiera ciasto, budyniowy krem o smaku krówki oraz aż dwie polewy – kremową i karmelową. Wystarczy dodać podstawowe składniki: jaja, tłuszcz, mleko i śmietankę. Odrobina zaangażowania, chwila skupienia i Delecta… to przepis z gwarancją sukcesu za każdym razem.
Krówkę łaciatą podaj na świąteczny podwieczorek, wśród obowiązkowych makowców i pierników, aby sprawdzić, czego pragną Twoi bliscy – tradycyjnej klasyki, czy nowoczesnego urozmaicenia w słodkim menu.
Producent: Rieber Foods Polska S.A. (www.delecta.pl)
Produkt: Krówka łaciata (525 g)
Sugerowana cena det . 6,89 zł.
* * *
Twój karmelowy świąteczny niezbędnik
Ulubioną nutę toffi znajdziesz także w innych produktach Delecty, w ofercie: ciasto Krówka, polewa bez gotowania smak krówka, polewa twarda smak krówka, Duży Budyń smak krówka oraz Krem do ciast smak krówka.
W celu uzyskania dodatkowych informacji prosimy o kontakt:
Agnieszka Rudek, Kolterman Media Communications
tel. (12) 631 94 00, tel. kom. 0 510 081 203,
e-mail: a.rudek@kmc-pr.pl